2008. november 29., szombat

Kezeld a lehető legjobban a pénzügyeid!

Bejegyzés az új spekulánsokhoz...
A következőkben bemutatok egy példát arra, hogyan kell összeállítani egy befektetést szakszerűen annak, aki nem a tőkepiacon éli az életét, és nem akarja a véletlenre bízni a vagyonát. Tovább a teljes cikkhez!Mi van a befektetésekkel a változás közben?
Azoknak, akik a fejlődő piacokba fektettek, ha a jelenlegi árfolyamokra tekintenek, ijesztőnek tűnhet, amit látnak. Tovább a teljes cikkhez!Minden esetben két deviza áll egymással szemben, és a közöttük lévő árfolyamváltozásból adódik a nyereségünk, vagy veszteségünk. A részvénypiaccal szemben itt nincs olyan, hogy mindennek esik az ára, mert itt pont annyival megy le az egyiknek árfolyama, mint amennyivel a másiké fel. Olyan, mint a mérleghinta... Tovább a teljes cikkhez!Pénzügyi alapok minden korosztálynak
Ezek a sorok nem Svájcról szólnak, sokkal inkább arról a nagyszerű szemléletről, amit egy perc alatt átlehet venni, és semmi féle szerzői jog nem védi. Annál inkább jár hozzá kiegyensúlyozottság, kapkodásmentes egészséges élet! Tovább a teljes cikkhez!Érthetően a "válságról" A Nagy Békés Világváltozás!
Akiket úgy ismerhetett meg a világ, mint a leggazdagabbak, azok az elmúlt 10-15 évben a világ legeladósodottabb országaivá váltak. Ennek legjobb példája az Amerikai Egyesült Államok.... Tovább a teljes cikkhez!Kaja, pia, nők, MATEK!
Ezt a bejegyzést külön nagy örömömmel írom, és két fontos dolgot fog szolgálni a jövőben, remélem, hogy sikerrel.
Az egyik, hogy segítségetekre legyen a pénzügyekkel kapcsolatos számításokban, meglátjátok, hogy milyen egyszerű, amit néha agyonkomplikálva bonyolultnak titulálnak a bankok. (A bejegyzésben letölthető a képletekhez tartozó Excel táblázat, amelyben csak a megfelelő értékeket kell beírnotok, hogy az eredményt megkapjátok).
A másik, hogy megkedveltessem veletek ezt a csodálatos... Tovább a teljes cikkhez!