2008. november 29., szombat

Hitel ügyek

Pénzügyi alapok minden korosztálynak
Ezek a sorok nem Svájcról szólnak, sokkal inkább arról a nagyszerű szemléletről, amit egy perc alatt átlehet venni, és semmi féle szerzői jog nem védi. Annál inkább jár hozzá kiegyensúlyozottság, kapkodásmentes egészséges élet! Tovább a teljes cikkhez!


Hitel és befektetés egyben (2in1)
Mint minden új dologgal szembe az emberek többsége bizalmatlan és csak lassan válik közkedvelté. Nincsen ez máshogyan a befektetéssel kombinált hitelekkel sem. A bejegyzésből ki fog derülni, hogy milyen előnyökkel bír egy ilyen konstrukció és az is, hogy kiknek érdemes használni. Illetve bemutatom azt az alapelvet, ami az értelmét adja a kombinált termékeknek. Tovább a teljes cikkhez!


Kaja, pia, nők, MATEK!
Ezt a bejegyzést külön nagy örömömmel írom, és két fontos dolgot fog szolgálni a jövőben, remélem, hogy sikerrel.
Az egyik, hogy segítségetekre legyen a pénzügyekkel kapcsolatos számításokban, meglátjátok, hogy milyen egyszerű, amit néha agyonkomplikálva bonyolultnak titulálnak a bankok. (A bejegyzésben letölthető a képletekhez tartozó Excel táblázat, amelyben csak a megfelelő értékeket kell beírnotok, hogy az eredményt megkapjátok).
A másik, hogy megkedveltessem veletek ezt a csodálatos... Tovább a teljes cikkhez!


Hitelröntgen!
Akkor nem kapok már hitelt? Mi lesz a meglévő hitelemmel? Néhány bank és hitelintézet befagyasztotta (bizonytalan időre leállította) a devizahitelezést, vagy csak a svájci frank alapú hiteleket. Tovább a teljes cikkhez!