2008. november 29., szombat

Gondold tovább a jövődted egy orrhossznyinál!


Öngondoskodás
Szakszerű megtakarításra szükség van! A jó hírem az, hogy mindenki számára lehet találni megoldást, aki keres pénzt. Még ha keveset, akkor is. Tovább a teljes cikkhez!Pénzügyi alapok minden korosztálynak
Ezek a sorok nem Svájcról szólnak, sokkal inkább arról a nagyszerű szemléletről, amit egy perc alatt átlehet venni, és semmi féle szerzői jog nem védi. Annál inkább jár hozzá kiegyensúlyozottság, kapkodásmentes egészséges élet! Tovább a teljes cikkhez!Kaja, pia, nők, MATEK!
Ezt a bejegyzést külön nagy örömömmel írom, és két fontos dolgot fog szolgálni a jövőben, remélem, hogy sikerrel.
Az egyik, hogy segítségetekre legyen a pénzügyekkel kapcsolatos számításokban, meglátjátok, hogy milyen egyszerű, amit néha agyonkomplikálva bonyolultnak titulálnak a bankok. (A bejegyzésben letölthető a képletekhez tartozó Excel táblázat, amelyben csak a megfelelő értékeket kell beírnotok, hogy az eredményt megkapjátok).
A másik, hogy megkedveltessem veletek ezt a csodálatos... Tovább a teljes cikkhez!Nyugdíj, avagy a nyugalmunk ára...
Egyre többen ébrednek fel abból az álomból, hogy majd az állam gondoskodni fog róluk, de azt hiszem, ennek a súlyát még nem veszik elég komolyan. Ebben az esetben sem juthattok sehova a „kéne valamit csinálni” hozzáállással! Nem számíthattok másra, csak magatokra! Ez a jövőről való gondoskodás. Tovább a teljes cikkhez!Minden esetben két deviza áll egymással szemben, és a közöttük lévő árfolyamváltozásból adódik a nyereségünk, vagy veszteségünk. A részvénypiaccal szemben itt nincs olyan, hogy mindennek esik az ára, mert itt pont annyival megy le az egyiknek árfolyama, mint amennyivel a másiké fel. Olyan, mint a mérleghinta... Tovább a teljes cikkhez!